כניסה
למנויות
צרו קשר

פסטרמה חזה הודו בגריל של אורלי

פסטרמה חזה הודו בגריל של אורלי

רכיבים:

1/2 פרפר של חזה הודו נקבה שלם מושרה ללילה במרינדה שעשויה מכף מלח גס
כוס מים רותחים
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית פלפל שחור גרוס
5 שיני שום חצויות
ו2-3 עלי דפנה
לאחר יום במשרה מכינה רוטב לציפוי מ-
2 כפות שמן זית
2 כפות סילאן
כפית דבש
כף צ'ילי מתוק
וכפית כוסברה טחונה

אופן ההכנה:

מחממת תנור על חום גבוה בערך 250

שמה את הנתח על רשת בתנור ומתחת לרשת תבנית עם מים רותחים
אחרי רבע שעה מורידה את החום ל150 מעלות בערך.
הופכת מידי פעם אופים למשך שעה פחות או יותר.

 

כיצד נתייחס?

כל 100 גרם חזה הודו לפני בישול זו מנת חלבון.

להאמין. לפעול. להגשים.